KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Şehit İsrafil Kargı İlkokulu

Okul Randevu Sistemimiz Hizmete Başladı

Okul Randevu Sistemine Hoşgeldiniz!
"Randevularınızı kolayca yönetebileceğiniz ve eğitim sürecinizde iletişimi güçlendirecek bir platforma hoş geldiniz. Velisi bulunduğunuz çocuğunuzun öğretmeniyle doğru zamanda görüşmenizi ve gelişimini takip etmenizi kolaylaştırmak için buradayız."

Sayın Velilerimiz;

Okul Randevu Sistemi ile birlikte öğrencinizin öğretmeniyle görüşmek için okulumuzun internet sitesinden e-Devlet kullanıcı bilgilerinizle randevu alabilirsiniz. Okul web sayfamızın sağ üst köşesindeki Bağlantılar bölümünden "OKULDAN RANDEVU AL" butonuna tıklayarak görüşmek istediğiniz öğretmenin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabilirsiniz.  Buradan aktif ve eski randevularınızı görebilir ve günü gelmemiş randevunuzu da iptal edebilirsiniz.

24-03-202424-03-202424-03-202424-03-2024

Yayın: 24.03.2024 - Güncelleme: 24.03.2024 23:03 - Görüntülenme: 60