KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Şehit İsrafil Kargı İlkokulu

Nis

Elbistan Kaymakamlığı taraından okulumuza verilen Planetaryum çadırı okulumuzda kurularak öğrencilerimiz eğlenceli vakit geçirmeye başladılar. Elbistan Kaymakamlığına teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizlr okulumuza ismini veren Şehit İsrafil Kargı'nın Ailesini ziyaret ettik. Daha sonra şehidimizin anne ve babasıyla mezarlığa giderek dua okuduk. Rabbim tüm şehitlerimizi rahmet eylesin

Mrt

Okul Randevu Sistemine Hoşgeldiniz!
"Randevularınızı kolayca yönetebileceğiniz ve eğitim sürecinizde iletişimi güçlendirecek bir platforma hoş geldiniz. Velisi bulunduğunuz çocuğunuzun öğretmeniyle doğru zamanda görüşmenizi ve gelişimini takip etmenizi kolaylaştırmak için buradayız."

Mrt

Okulumuz toplantı salonunda Çanakkale Şehitlerini anma haftasını etkinliklerle kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz bahçesinde İstiklal Marşımızın yıldönümü coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuz öğrencilerine diş sağlığı eğitimi verildi. Toplum sağlığı merkezine teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızca verilen önlükleri öğretmenlerimiz kullanmaya başladılar.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi amacıyla okulumuzda dönem sonu faaliyetleri düzenlendi.

Ara

Okul Aile Birligimiz ve Hayırsever kişiler tarafından okulumuzdaki öksüz ve yetim öğrenciler için anlamlı bir etkinlik yapıldı. Öğrencilerimizle sabah kahvaltısı yapıldı. Palyaço da bulunan ortamda pasta da kesilerek öğrencilerimiz sevinç dolu bir gün geçirdi. Öğrencilerimize oyuncak hediye edildi. Hediye kartları teslim edildi. Emeği geçen okul aile birligimize ve hayırseverlere teşekkür ederiz.

Kas

Okuumuz öğrencileri oluşturulan hatıra ormanında ağaç dikme etkinliğine katıldılar.

Kas

Velilerimiz ve öğrencilerimiz Filistin'e destek için kampanyamıza katıldılar.

Ekm

Cumhuriyet Bayramının 100. yıl dönümünü öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile coşku içinde kutladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Müdürümüz Yusuf Özdemir ve öğretmenlerimiz okulumuza ismi verilen Şehit İsrafil Kargı'nın Ailesini Ziyaret etti